Laddar Evenemang

I am – You are – WE ARE stronger together!

* Dans * Manifestation * Flow *

Föreställ dig att allt levande är matematiskt synkroniserat! Att det finns en rak linje mellan dig och allt annat i Universum. Om du är mitt i denna spiral sker allt i ditt liv i synk & flow. Man kan säga att du kör på din huvudväg och alla andra matchande vägar leder till denna väg. De människor du ska samarbeta eller leva tillsammans med och det du behöver för att leva ditt syfte hittar dig lättare för att du är mitt i din matematiska frekvens och livsväg. Fler människor kan hitta denna meridian och börja leva i sin sanning utan begränsningar, motstånd och rädsla. 

life-therapy-therese-berit-bro-event-2

När frekvensen höjs i kroppen ändrar sig samtidigt din fysiska verklighet! 

Under dagen kan du förvänta starka energiövningar, pulserande musik & dans, tårar av lättnad och glädje, medryckande skratt och gemenskap, nya bekantskaper och nya nätverk av medvetna människor med hjärtat på rätta stället. Du kommer att få nya verktyg till manifestation, mer energi, nya insikter och förlösning av gamla rädslor och motstånd. 

I mötet mellan människor uppstår nya energifält som inte existerade då de var isolerade var för sig. När vi samlar många energistarka & medvetna människor som gemensamt manifesterar sitt hjärtas innersta önskan och längtan sker något som närmast kan liknas vid ren magi. Under workshopen är det alltså inte 1 x 1 utan 100 x 100 eller 150 x 150 – när vi gemensamt manifesterar!! 

Workshopen föregås av ett gratis webinarium med övningar och instruktioner som på bästa sätt förbereder er inför dagen. 

Vi gläder oss enormt mycket till denna transformerande dag och all den positiva energi och förändring som vi gemensamt kommer att skapa!

 

Therese Lindberg & Berit Hickman 

Till toppen